Ποιοι ειμαστε

 
Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
Jeep Safari

Ονομάζομαι Σταύρος και κατάγομαι απο τη Θάσο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ και γι' αυτό γνωρίζω κάθε σπιθαμί του. Μετά τις σπουδές μου στο Εδιμβούργο της Σκωτίας έζησα για δέκα χρόνια στη Βιέννη, Αυστρία, αλλά η άγρια ομορφιά και οι μοναδικές τοποθεσίες της Θάσου με γοήτευαν πάντα.

Έτσι αποφάσισα να αφήσω πίσω μου το άγχος της μεγαλούπολης και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια, εγώ και η ομάδα μου οργανώνουμε με επιτυχία εκδρομές σαφάρι με τζιπ στα βουνά της Θάσου. Τα θετικά σχόλια από όλους τους ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει στις εκδρομές μας, μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και τον ενθουσιασμό μας για αυτό το υπέροχο νησί. Θα σας διηγηθούμε την ιστορία του νησιού και κάθε μέρους που θα επισκεπτόμαστε αλλά και παλιές τοπικές ιστορίες γνωστές μόνο από λίγα άτομα.

Κάναμε πολλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια που έρχονται ξανά και ξανά για να λάβουν μέρος στις εκδρομές μας, επειδή είναι ενθουσιασμένοι από τη φύση και απολαμβάνουν το χρόνο που περνάμε μαζί.

Η Θάσος είναι ένα ιδιαίτερο νησί που συνδυάζει τις όμορφες παραλίες με την άγρια ομορφιά των βουνών. Θα χαρούμε να έρθετε μαζι μας και σας δείξουμε κάθε μέρος της.

Γνωριστε τη Θασο
Κρατηστε θεση